Phuket-polisen griper narkotikamisstänkt efter att ha skjutit ut sina däck på en trafikerad väg i Rawai – VIDEO

Rawai, Phuket –

  En misstänkt narkotikamisstänkt som påstås ha försökt fly från Rawais brottsbekämpande organ har gripits med två metamfetaminpiller efter att polisen sköt ut ett av den misstänktes fordons däck på en trafikerad väg i Rawai-distriktet, Mueang Phuket-distriktet fredag ​​eftermiddag (3 juni).rd).

Chalong-polisen rapporterade att Chalong-patrullpolisen underrättades kl. 2 den 00 juni om att en narkotikamisstänkts bil lämnade Thai Mai-samhället, vilket är ett område som anses vara "högrisk" av Chalongs brottsbekämpande myndigheter för narkotikasmuggling.

Chalong-polisen jagade efter SUV:n och bad föraren att stanna för en slumpmässig inspektion vid Sai Yuan-korsningen på Wiset Road. Föraren vägrade att samarbeta och enligt uppgift rusade upp norrut till Chalong-cirkeln innan han begav sig till Karon-distriktet och försökte ta sig till Rawai.

När SUV:en anlände framför Rawai Tambol Health Hospital, blockerade polisen SUV:n genom att stoppa andra fordon på Wiset Road. Den röda SUV:n försökte dock fortfarande fly. Polisen öppnade eld mot SUV:s däck, vilket gjorde att det plattades och därför inte kunde fly.

Polisen grep senare en misstänkt i SUV:n som var Yossapan Anantapan, 25, från Songkhla. Han beslagtogs två metamfetaminpiller. Han fördes till Chalong polisstation och fick ett urinbaserat drogtest som han enligt uppgift testade positivt för.

Han står åtalad för olagligt innehav av en kategori 1-drog för användning, vårdslös körning och körning medan han använde illegala droger. En video av gripandet finns nedan

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.