Myanmars man dör av elstöt nära ett hotell i Patong

Patong –

En migrantarbetare från Myanmar dog av elstöt bakom ett hotell i Patong tidigt på fredagsmorgonen (3 junird).

Patongpolisen rapporterade att de underrättades om händelsen klockan 1 nära ett arbetsläger på Phra Metta Road i Patong.

Polis och räddningsarbetare anlände till platsen för att hitta kroppen av mannen som senare identifierades som PYAE PHYO AUNG, 24, medborgare i Myanmar. Hans kropp satt fast mellan ett järnstängsel och en elstolpe. Händelsen inträffade bakom ett stort lokalt hotell vars namn undanhölls av myndigheterna i väntan på ytterligare utredning.

Inga tecken på kamp eller fysisk bråk hittades på Pyaes kropp. I det här skedet trodde polisen att den avlidne mannen dog av elstöt. Det var oklart varför Pyae hade klättrat in i detta område.

Arbetslägrets vaktmästare Sathorn Jongbanjob sa till The Phuket Express: "Jag har ingen aning om varför Pyae klättrade upp på elstolpen. Jag fick reda på det först när hans vän berättade att de såg hans kropp fångad i det området.”

Pyaes kropp fördes dock till ett lokalt sjukhus för att hitta den exakta dödsorsaken.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.