Delfin behandlas i Phuket efter att ha diskat upp på stranden i Phang Nga

Phang Nga-

En delfin har förts till Phuket för behandling efter att ha spolats upp på en strand i Phang Nga igår (4 juni)th).

Den kungliga thailändska flottan med säte i Phang Nga underrättades från en lokal invånare, Mr. Apisit Soonthonghao, att en delfin hittades på Kuek Kak Beach i Takua Pa-distriktet.

Tjänstemän från Sea Turtle Conservation Centre vid Royal Thai Navy anlände snabbt till stranden.

Delfinen som fortfarande lever vid presstid är 1.5 meter lång. Man tror att delfinen hade spolats upp på stranden av starka vågor.

Delfinen fördes till Phuket Marine Biological Center i Cape Panwa, Wichit-distriktet, Mueang Phuket-distriktet för behandling.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.