Rysk kvinna bryter benet efter att ha blivit träffad av en stor stock när hon simmade på Kata Beach

Kata, Phuket-

En rysk kvinna har brutit benet efter att hon träffades av en stor stock som spolades upp av vågor vid Kata Beach.

Räddningspersonal underrättades om händelsen från chefen för Kata-livräddarna, Mr. Winai Tanboon, klockan 11:30 torsdag (2 juni)nd) vid Kata Beach i Karon-distriktet, Mueang Phuket-distriktet.

De anlände till platsen för att hitta den ryska kvinnan, vars namn undanhölls på hennes begäran, liggande på stranden i svår smärta. Hon hade drabbats av ett benbrott enligt räddningspersonal och livräddare. Hon fördes till ett lokalt sjukhus för akut medicinsk hjälp.

Livräddare har varnat simmare att vara medvetna om förhållandena innan de går ut i vattnet i Phuket för närvarande eftersom det har varit en ström av svårt väder.

Från och med i helgen ska den ryska kvinnan återhämta sig från sina skador.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.