Phuket kommer att stå värd för Thailands turistkongress 2022 (TTC 2022)

Phuket -

  Phuket kommer att stå värd för ytterligare ett stort turismevenemang denna månad från och med den 6 junith till juni 8th2022

Phukets viceguvernör Pichet Panapong sa till The Phuket Express, "Vi kommer att vara värd för Thailand Tourism Congress 2022 (TTC 2022) på Beyond Resort Kata från den 6 junith till juni 8th, 2022. Vi förväntar oss mer än 400 gäster från den privata sektorn och allmänheten.”

Phuket Tourist Association President Bhummikitti Raktaengam tillade, "Turismföretag uppmuntras att gå med i TTC för att föreslå metoder för att locka fler turister samtidigt som miljön bevaras."

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.