Koh Tao kommer att stå värd för World Ocean Day 2022

Koh Tao, Surat Thani –

Eventet Spotlight Koh Tao @World Ocean Day 2022 kommer att hållas på Koh Tao, Surat Thani från den 7 junith till juni 8th2022

Du är inbjuden att delta i Spotlight Koh Tao @World Ocean Day 2022 med anledning av World Ocean Day mellan 7 juni och 8 juni 2022 på Sairee Beach, Koh Tao sub-distrikt, Koh Phangan-distriktet, Surat Thani-provinsen.

Det kommer att finnas många aktiviteter såsom rehabilitering av korallrev, fiskaggregation med lokala fiskare, rehabilitering av vattendelar, städning av undervattensstrand, revbevakning, underhåll av förtöjningsbojar och mer.

För mer information, kontakta Facebook Fanpage: Koh Tao Tourism Association eller Facebook Fan-sida: TAT Koh Samui x Koh Phangan x Koh Tao eller Line OA: @tatkohsamui.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.