Fyra döda i Nakhon Si Thammarat pubbråk bara tre dagar efter att den lagliga puben öppnade igen

Nakhon Si Thammarat –

  Tre tonåringar och en vakt har tragiskt avlidit efter ett våldsamt slagsmål på en berömd pub i Nakhon Si Thammarat. Puben hade precis lagligen fått öppna igen tre dagar innan, tidigare stängd i över ett år på grund av Covid-19-restriktioner.

Nakhon Si Thammarats polis underrättades om händelsen i går tidigt på morgonen (3 junird) på en berömd pub på Pattanakarn Kukwang Road i Nai Mueang-distriktet, Mueang Nakhon Si Thammarat-distriktet. Namnet på puben hölls undan av myndigheterna i väntan på ytterligare utredning.

Fyra personer som ådragit sig allvarliga skador har dödförklarats på sjukhus; Mr Suppachai Jankongchuay, 52, en pubvakt hittad med en skottskada, Mr. Jirachot Srinaprom, 19, hittad med tre hugg och knivhugg på halsen och huvudet, Mr. Naruepanart Deenoo, 22, hittad med ett sticksår ​​i sin magen, och Mr. Nattawut Gamedang, 28, hittades med fyra sticksår ​​i magen.

Nakhon Si Thammarat City Police kontrollerade CCTV-bilder framför puben. De fann att Mr. Naruepanart och Mr. Nattawaut hade börjat med att ha ett verbalt argument med Mr. Jirachot. Det var okänt vad debatten handlade om men den eskalerade snabbt till våld.

Mr. Naruepanart attackerade först Mr. Jirachot, enligt Nakhon Si Thammarat-polisen, innan Mr. Jirachot knivhögg Mr. Naruepanart i hans bröst. Mr. Naruepanart försökte skjuta Mr. Jirachot med ett pistol men kulan träffade Mr. Suppachai (Pubvakten). Nattawu hade blivit knivskuren under bråket.

Puben är nu tillfälligt stängd. Polisen patrullerar strikt pubar och nattklubbar i Mueang Nakhon Si Thammarat-distriktet för att förhindra ytterligare våldsamma incidenter. I nuläget har dock inga anklagelser lagts på klubbägarna eller ledningen.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika. Hans bakgrund är inom HR och Operations och har skrivit om nyheter och Thailand i ett decennium nu. Han har bott i Pattaya i cirka åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen maila [e-postskyddad] Om oss: https://thephuketexpress.com/about-us/ Kontakta oss: https://thephuketexpress.com/contact-us/