Thailand Travel Mart Plus (TTM+) 2022 hålls i Phuket – PRESSMEDDELANDE

Phuket -

Thailands turistmyndighet (TAT) är glada att kunna meddela att årets upplaga av Thailands ledande B2B-reseindustrimässa, Thailand Travel Mart Plus (TTM+) 2022, kommer att äga rum på den vackra ön Phuket från 8-10 juni med online registrering öppnas via den officiella hemsidan www.thailandtravelmartplus.com.

Mr. Yuthasak Supasorn, TAT-guvernör, sa "TTM+ 2022 kommer att vara ett utmärkt tillfälle, som landets flaggskepps årliga turismevenemang alltid är, för köpare och säljare att gå samman och bygga på befintliga affärsrelationer och skapa nya. Betecknande är att evenemanget kommer att inkludera fokus på Thailands förändring mot en starkare och mer hållbar, mer ansvarsfull turismtillväxt, en omvandling av thailändsk turism som upprätthåller det långvariga varumärket "Amazing Thailand".

Som det främsta utställningsfönstret för thailändsk turism kommer TTM+ 2022 att visa upp reseprodukter, tjänster och upplevelser från hela Thailand under temat "Besök Thailand år 2022, fantastiska nya kapitel" som främjar thailändska kulturella värden i "från A till Ö Fantastiska Thailand har allt" begrepp. Detta för att inspirera resenärer från hela världen att återigen besöka Thailand, där de kan återuppleva och för första gången njuta av upplevelser som är lika anmärkningsvärda och minnesvärda som de är varierande.

Programmet för TTM+ 2022 innehåller två hela dagar med möten med köpare/säljare torsdagen den 9 juni och fredagen den 10 juni, vilka följer efter registreringen, öppningsceremonin, TTM Talk, Thailands produktuppdatering och välkomstmottagning allt planerat till den första dagen onsdagen den 8 juni. Det kommer också att hållas en nätverksmiddag för köpare och media, anordnad av Phuket Tourist Association, på kvällen den 9 juni.

Lördagen den 11 juni kommer att se postturer för köpare och media, vilket ger dem en chans att uppleva Phukets natursköna skönhet, välkomnande charm och berömda tropiska öatmosfär.

Årets upplaga förväntas locka över 700 lokala och internationella deltagare, inklusive köpare från 50 länder, säljare från alla fem regioner i Thailand, såväl som medlemmar av inhemska och internationella medier.

TTM+ 2022 kommer att hållas på den spektakulära platsen för Angsana Laguna Phuket strandresort som ligger i den världsberömda integrerade semesterorten Laguna Phuket. Evenemanget kommer att arrangeras i enlighet med hälso- och säkerhetsåtgärder som fastställts av Folkhälsoministeriet för att förhindra spridning av covid-19, och alla deltagare uppmanas att alltid följa dessa åtgärder. De från utlandet måste genomgå alla procedurer som krävs enligt Thailands inträdesprogram.

För mer information om TTM+ 2022, inklusive registreringskrav för köpare och säljare, besök www.thailandtravelmartplus.com, e-posta till [e-postskyddad] eller tel. +66 (0) 2250 5500 Ank. 1237.

För köparspecifika frågor, vänligen maila till [e-postskyddad] eller tel. +66 (0) 2250 5500 Ank. 1287, 1239 / Fax. +66 (0) 2652 8215.

För säljarspecifika frågor, vänligen maila till [e-postskyddad] eller tel. +66 (0) 2250 5500 Ank. 1286, 1254 / Fax. + 66 (0) 2652 8215.

Om TTM+

TTM+, som hölls för första gången 2001, har fått ett välförtjänt rykte på besöksmarknader världen över, och inom Thailands turistindustri, som ett "måste att delta på"-evenemang. I år är TTM+ 2022 redo att fortsätta traditionen att tillhandahålla en värdefull plattform för säljare och köpare att träffa nuvarande och potentiella affärspartners och för att stärka relationerna med globala resespecialister och beslutsfattare.

TTM+, som hölls mestadels i Bangkok varje år sedan lanseringen, flyttades till Chiang Mai 2016-17, Pattaya 2018-19 och sedan Phuket 2021 som en del av strategin för att främja provinsiella destinationer.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.