Thailand slutar rapportera ATK-självadministration och asymtomatiska infektioner, minskar dagliga uppdateringar till två gånger i månaden, säger CCSA

FOTO: Thansettakij

Nationella -

Center for Covid-19 Situation Administration (CCSA) har skrotat rapporteringen av antalet infektioner med ATK självadministration och asymtomatiska ur sina dagliga uppdateringar och minskat det dagliga tillkännagivandet till 2 gånger i månaden.

CCSA:s biträdande talesperson Dr. Sumanee Watcharasin sa under den dagliga konferensen idag, den 2 juni, att CCSA skulle ändra sina rapporter genom att endast inkludera infektioner med kritiska hälsotillstånd och som behandlas på sjukhus och sjukhus, med start denna månad.

Kungörelsen reduceras till två gånger i månaden, varannan vecka på torsdagar. Och om det finns ett CCSA-bolagsmöte kommer CCSA att rapportera sina diskussioner och uppdateringar på dessa dagar.

Samtidigt upptäckte Thailand 2,560 19 nya fall av Covid-2,552 idag. Av det rapporterades 6 2 från statliga övervaknings- och servicesystem, 5,605 från fängelser och 36,190 från importerade fall. Totalt 846 417 återställdes och släpptes från sjukhus medan XNUMX XNUMX infektioner för närvarande behandlas. Cirka XNUMX infektioner är kritiska fall och XNUMX fall är på ventilatorer.

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika. Hans bakgrund är inom HR och Operations och har skrivit om nyheter och Thailand i ett decennium nu. Han har bott i Pattaya i ungefär nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen maila [e-postskyddad] Om oss: https://thephuketexpress.com/about-us/ Kontakta oss: https://thephuketexpress.com/contact-us/