Grattis på födelsedagen Hennes kungliga majestät drottningen av Thailand från TPN Media

Nationella -

Denna fredag, den 3 juni, firar Thailand Hennes Majestät Drottning Suthida Bajrasudhabimalalakshanas kungliga födelsedag, som också markeras som en nationell helgdag.

Hennes Majestät föddes den 3 juni 1978 i Hat Yai-distriktet i Thailand. I år fyllde hon 44 år. För att fira hennes födelsedag kommer porträtt av drottningen att placeras på offentliga och statliga kontor över hela landet. Färgerna lila och vitt och Hennes Majestäts symboliska flaggor kommer att prydas utanför regeringsbyggnader, vägar och hem.

Som en nationell helgdag kommer regeringskontor, inklusive Immigration, och huvudbankskontor i hela landet att vara stängda och andra affärsstörningar är också möjliga.

TPN/Phuket Express-teamet önskar Hennes Majestät en mycket glad, givande och glad dag vid detta speciella tillfälle och till många, många fler.

Länge leve drottningen!

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika. Hans bakgrund är inom HR och Operations och har skrivit om nyheter och Thailand i ett decennium nu. Han har bott i Pattaya i cirka åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen maila [e-postskyddad] Om oss: https://thephuketexpress.com/about-us/ Kontakta oss: https://thephuketexpress.com/contact-us/