59-årig man räddad efter att ha försökt hoppa från gångbro framför skolan i Wichit

Wichit, Mueang Phuket –

En 59-åring har räddats efter att ha försökt hoppa från en gångbro framför en skola i Wichit i går morse (1 junist).

Wichit-polisen underrättades om händelsen klockan 8:40 framför en skola i Wichit-distriktet, Mueang Phuket-distriktet.

Wichit-polisen anlände till bron för att hitta den bedrövade och känslomässiga mannen på en gångbro. En barmhärtig samarit försökte prata med mannen. Polis och den barmhärtige samariten övertygade slutligen mannen att komma ner från bron.

Mannen identifierades senare som en 59-årig lokalinvånare (Phuket Express undanhåller hans namn). Han fördes till Wichits polisstation för sin egen säkerhet men åtalades inte för några rättsliga förfaranden.

Hans dotter kom senare till polisstationen för att ta sin pappa hem. Mannen berättade för Wichit Police att han var arbetslös och gjorde nyligen slut med sin fru.

Om du eller någon du känner känner dig deprimerad vänligen kontakta för hjälp. Pattaya News föreslår Samaritans of Thailand som kan nås här:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.