UPPDATERING: Jordanien som var i rummet innan rysk kvinna föll från lägenheten i Patong greps på Phukets flygplats

FOTO: Stiftelsen Kusoldharm

Phuket -

En jordansk man som befann sig i ett rum innan en rysk kvinna föll från en bostadsrätt i Patong tidigare i veckan har gripits på Phukets internationella flygplats efter att han försökte lämna Phuket.

Först vår tidigare historia:

En obduktion kommer att genomföras för att fastställa dödsorsaken för en rysk kvinna som föll från en bostadsrätt i Patong i går (31 maj)st). Det var tre andra utlänningar närvarande som var två män och en kvinna i rummet.

Patongpolisen rapporterade i går (31 majst) att de har arresterat fröken NATALIA KOSENKOVA, 35, rysk medborgare, Mr. SMITH JAMAAL ANTWAUN, 38, amerikansk medborgare och Mr.AHMED RADI MUSTAFA ALATOOM, 28, jordansk medborgare.

Torkad marijuana, som var värd 1.10 gram, hittades på ett bord och på balkongen i rummet i bostadsrätten. De tre misstänkta åtalades för olagligt innehav av kategori 5-droger med uppsåt att använda.

I natt, (31 maj) arresterades Jordanien Mr. Alatoom på Phukets internationella flygplats efter att ha försökt lämna Phuket till en okänd destination.

Alla tre misstänkta ska ha avböjt att svara på frågor från polisen i Patong och bett om deras ambassader och juridiskt ombud, enligt Patong-polisen, och förblev häktade vid presstid.

Patongpolisen väntar också på fullständiga obduktionsresultat från offret.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.