UPPDATERING: Obduktion ska utföras för att fastställa dödsorsaken för en rysk kvinna som föll från en lägenhet i Patong, Phuket

Patong, Phuket –

  En obduktion kommer att genomföras för att fastställa dödsorsaken för en rysk kvinna som föll från en bostadsrätt i Patong i går (31 maj)st).

Först vår tidigare historia:

En 35-årig kvinnlig ryss föll till sin död från en bostadsrätt i Patong i går tidigt på morgonen (31 maj).

I morse (1 junist), sade Phukets provinspolischef Generalmajor Sermphan Sirikong till The Phuket Express, "Den ryska kvinnan anlände till Phuket den 25 majth, 2022. Hon checkade in på ett hotell på Soi Na Nai Ruam Jai 8 i Patong. ”

"Hon åkte senare till en bostadsrätt på Phra Baramee Road i Patong. Det var tre andra utlänningar närvarande som var två män och en kvinna i rummet. Balkongräcket i rummet är lite lågt.” Generalmajor Sermphan Sirikong uppgav.

– Vi har försökt förhöra de tre andra utlänningarna men de samarbetade inte bra trots att vi har tolkar på deras språk. De bad att få träffa sina ambassader först innan de lämnade några detaljer. Däremot har de rätt att göra det. Polisen har också rätt att kvarhålla dem under en viss tid.” Generalmajor Sermphan Sirikong tillade.

"Vi måste vänta på obduktionsresultatet som bevis på platsen för att komma fram till vad som hände med den ryska kvinnan." Generalmajor Sermphan Sirikong avslutade.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.