Två misstänkta ska ha stulit mat från en lokal restaurang i Thalang två gånger, ägaren ber om hjälp att fånga dem

Thalang-

Två manliga misstänkta ska ha brutit sig in i en lokal restaurang som ägs av en 63-årig man och har stulit mat i Thalang två gånger, enligt ägaren. Ägaren ber polisen att snabbt fånga de misstänkta tjuvarna.

På lördag (28 majth) Thalang-polisen underrättades från en 63-årig lokal restaurangägare om att två manliga misstänkta bröt sig in i restaurangen på Baan Phon – Huaharn Road i Sri Soonthorn sub-distriktet på fredagen (27 maj)th). Händelsen ska ha fångats på CCTV.

Ägaren, som bad att inte bli namngiven av media, sa till Thalang-polisen: "Det fanns två manliga misstänkta på en motorcykel som bröt sig in i min restaurang. De stal färsk mat i ett kylskåp och ägg inuti ett skåp som var låst, som de bröt sig in i.”

"Det här var andra gången. Första gången var den 20 majth. Förra gången stal de även mat i kylen och ägg. Även kylen och skåpet skadades. Jag har lämnat in anmälningar båda gångerna." Ägaren förklarade.

"Jag ber polisen att snabbt fånga de misstänkta innan de bryter sig in för tredje gången." Ägaren uppgav.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.