Brand förstör hus i Rassada, Phuket

Rassada, Phuket –

En brand har förstört ett hus i Rassada, Mueang Phuket-distriktet strax före klockan tolv igår (30 maj)th).

Brandmän från Rassada kommun underrättades om branden omkring klockan 11:00 i ett hus nära Rassada Nusorn Road i Rassada kommun i Rassada sub-distrikt.

Brandmän anlände till platsen med fyra brandbilar för att konstatera att en brand var kraftigt övertänd med svart rök som kom från halvträ-halvcementhuset.

Det tog cirka 30 minuter att kontrollera branden. Huset var totalt förstört inklusive en motorcykel. Lyckligtvis har inga personskador rapporterats.

Mrs. Napapat Boonsomjit, 42, sa till Phuket Express: "Jag är vaktmästaren i huset. Jag stannar bara här på natten. När branden startade var jag inte hemma. Innan jag gick ut på morgonen hade jag redan sett till att jag släckte lamporna och kopplade ur allt. De flesta föremålen i huset var utrustning som användes för konstruktion och vissa elektriska apparater.”

Den totala skadekostnaden har ännu inte fastställts medan orsaken till branden utreds.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.