35-årig ryska faller till döds från lägenhet i Patong, orsaken undersöks

FOTO: Stiftelsen Kusoldharm

Patong, Phuket –

En 35-årig kvinnlig ryss föll till sin död från en bostadsrätt i Patong tidigt i morse (31 maj).

Patongs polis och räddningsarbetare underrättades om händelsen klockan 4:20 i en bostadsrätt på Phra Baramee Road i Patong, Kathu-distriktet.

De anlände till bostadsrätten för att hitta kroppen av den 35-åriga ryska kvinnan (The Phuket Express undanhåller hennes namn i väntan på ambassad och familjemeddelande) liggande på marken nära ett träd. Hennes högra hand höll lite hår.

Patongpolisen gjorde ett uttalande till lokalpressen efter att de förhört ett antal av hennes vänner som var närvarande i offrets rum när hon föll.

Enligt uttalandet drack offret och ett ospecificerat antal vänner alkohol i ett rum på åttonde våningen. Balkongdörren hittades öppen med några cigaretter på terrassen. På golvet nära sängen låg två kondomförpackningar.

Hennes kropp fördes till ett lokalt sjukhus. Men hennes dödsorsak är fortfarande fastställd. Patongpolisen fortsätter sin utredning för att identifiera om kvinnan föll genom olycka, självmord eller mord.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.