Phuket Marine office varnar båtar som går i havet – VIDEO

Phuket -

Phuket Marine Office har gjort ett tillkännagivande idag (30 majth) för små båtar som går i havet på grund av starka vindar och vågor som gäller till 2 junind.

Tillkännagivandet utfärdades av chefen för Phuket Marine Office, Mr Nachapong Pranit. I tillkännagivandet står det: "Starka vindar och vågor i Andamansjön är mer än två meter höga. Båtar bör gå försiktigt fram och småbåtar bör hålla iland till den 2 junind, 2022. ”

"Håll dig noga uppdaterad med väderprognosen från Thai Meteorological Department (TMD) eller hotline 1182."

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.