Kvinnlig förare dödades i trafikolycka efter att hennes lastbil ramlade i en damm i Kathu-distriktet

Kathu, Phuket –

En kvinnlig förare hittades död efter att hennes lastbil ramlade i en damm i Kathu-distriktet, Phuket, i morse den 29 maj.

Tjänstemän från Kathu polisstation och räddningsvolontärer anlände till platsen på Phra Phu Ket Kaew Road runt 6:20. på söndagen efter att ha blivit underrättad om bilolyckan. Vid ankomsten hittades en blå pickup sjunkande i dammen och föraren ska ha hittats fast i fordonet.

En räddningskran sattes in för att lyfta den sjunkande pickupen från vattnet. Kroppen av en 53-årig thailändsk medborgare, som senare identifierades som Chanpen Sombat, hittades i förarsätet. Kroppen överfördes senare till Vachira Phukets sjukhus för obduktion.

Enligt den primära utredningen körde Chanpen från Phukets flygplats. Regnet hade enligt uppgift precis upphört när hon körde vid dammen i hög hastighet, vilket enligt uppgift orsakade att fordonet tappade kontrollen innan det enligt uppgift föll i vattnet, beräknat vara 2-3 meter djupt.

Kathu-polisen skulle fortsätta sin utredning för att identifiera orsaken till händelsen genom att kontrollera närliggande CCTV och förhöra offrets familjemedlemmar och lokala vittnen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.