"Kata Karon Food Festival" är igång – FOTO TOUR

Phuket -

  "Kata Karon Food Festival" hålls från den 27 majth till maj 29th, 2022 i Nong Han Public Park, eller Karon Park, i Karon-distriktet i Mueang Phuket-distriktet.

Festivalen startade officiellt i går kväll (27 majth). Invigningen inleddes av Phukets viceguvernör Pichet Panaphong.

Viceguvernör Pichet sa till Phuket Express: "Vi stärker Phukets ekonomi på ön efter att fler utländska turister besöker Phuket. Vi vill också stödja den lokala ekonomin efter Covid-19-krisen.”

"Ljus och ljud, traditionell och lokal musik, kulturshower på scener, aktiviteter och minikonserter från thailändska sångare under de tre dagarna är också schemalagda," tillade Pichet.

"Mer än 80 matstånd, särskilt färska och rena skaldjur, finns på plats vid evenemanget. Inträde är gratis." avslutade Pichet.

Samtidigt sa lokala företagare att Kata- och Karon-distrikten i Mueang Phuket-distriktet inte har återhämtat sig som andra områden i Phuket efter att många Covid-19-restriktioner hade lättats.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.