Hård vind skadar matfestival i Karon – VIDEO

Kata, Karon, Phuket –

  Hård vind vid middagstid idag (28 majth) har skadat matbodar på Kata/Karon food festival som hålls till imorgon (29 maj).

"Kata Karon Food Festival" hålls från den 27 majth till maj 29th, 2022 i Nong Han Public Park, eller Karon Park, i Karon-distriktet i Mueang Phuket-distriktet.

Det har vid lunchtid rapporterats att hårda vindar har fått ner mattält på festivalen. Inga personskador rapporterades dock då festivalen startar sent på eftermiddagen.

Det har dock bekräftats att evenemanget kommer att fortsätta efter städning. Videor nedan.

Kata- och Karon-distrikten i Mueang Phuket-distriktet har inte återhämtat sig som andra områden i Phuket efter att många Covid-19-restriktioner hade lättats, sade lokala företagsoperatörer igår, den 26 maj 2022.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.