Matleveransryttare ska ha stulit väska med kontanter från en säkerhetsvakt i Thalang, den andra senaste incidenten - VIDEO

FOTO: Skärmdump från Newshawk Phuket

Thalang –

  En ryttare med matleverans ska ha stulit en väska med 1,500 XNUMX baht kontanter från en säkerhetsvakt i ett bostadsområde i Thalang-distriktet tidigare denna vecka, den andra liknande incidenten denna vecka.

FOTO: Skärmdump från Newshawk Phuket

Först vår tidigare historia:

En ryttare med matleverans ska ha rövat en mobiltelefon från en säkerhetsvakt på en högskola i Thalang-distriktet tidigare i veckan.

En annan liknande incident denna vecka, som involverade en säkerhetsvakt som arbetar på ett bostadsområde i Cherng Talay-området och som också bad pressen att inte nämnas berättade för The Phuket Express: "Jag gick på en toalett när den misstänkte, som verkade vara en matleveransförare med en matlåda på baksidan av sin motorcykel, stannade vid min säkerhetsvakt.”

FOTO: Skärmdump från Newshawk Phuket

"Han gick in i säkerhetsboxen innan han tog min väska som hade 1,500 XNUMX baht i kontanter och viktiga dokument innan han skyndade iväg på sin motorcykel." Vakten uppgav.

FOTO: Skärmdump från Newshawk Phuket

"Jag har redan lämnat in en anmälan till Cherng Talay-polisen." Vakten avslutade

Phuket-polisen söker efter den eller de misstänkta och CCTV-filmerna har gjorts tillgängliga nedan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.