Matfestivalen "Roi Rim Lay" på Surin Beach i Thalang är igång

Thalang –

Matfestivalen "Roi Rim Lay" hålls från den 27 majth till maj 29th, 2022 vid Surin Beach i Thalang-distriktet.

Cherng Talay Administrative Organisation bjuder in folk att gå med i deras andra årliga "Roi Rim Lay"-matfestival som hålls på Surin Beach i Cherng Talay sub-distrikt.

Evenemanget innehåller många typer av skaldjur och signaturrätter från Phuket från kända lokala restauranger och hotell i Cherng Talay-området.

Minikonserter från thailändska sångare genomförs varje kväll.

Inträdet är gratis.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.