Naiharns livräddare patrullerar nu på Naiharn Beach i Rawai 24 timmar om dygnet

FOTO: Naiharn Lifeguard

Rawai, Phuket –

Naiharn Lifeguards patrullerar nu på Naiharn Beach 24 timmar om dygnet eftersom fler turister besöker stranden.

Chefen för Naiharn Lifeguards Mr. Hassanai Hiran sa till The Phuket Express, "De flesta turister som besöker Naiharn Beach är ryska och italienska. De gillar att leka vatten på sen eftermiddag. De njuter av att titta på det vackra landskapet och solnedgången på kvällen.”

"Vi tar hand om turister längs hela Naiharn Beach, ungefär en kilometer. Det finns totalt 9 livräddare på 3 områden på Naiharn Beach. Vi patrullerar på stranden 24 timmar om dygnet.”

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.