Två personer skadades, tre motorcyklar skadade efter att en sedan enligt uppgift kört genom Phuket rött ljus

FOTO: Skärmdump från Newshawk Phuket

Phuket -

  Två personer har ådragit sig skador medan tre motorcyklar skadades efter att en sedan enligt uppgift körde genom rött ljus i en korsning i Mueang Phuket-distriktet i natt (25 maj)th).

Räddningspersonal underrättades om olyckan vid 8:00-tiden vid Darasamut-korsningen som ligger framför Central Festival Phuket i Wichit-distriktet.

Räddningspersonal kom till platsen för att hitta två skadade personer som låg mitt i korsningen. De fördes till ett lokalt sjukhus. Tre skadade motorcyklar hittades i närheten. En skadad vit sedan hittades med den oskadade och oidentifierade kvinnliga föraren som väntade på platsen på polisen.

FOTO: Skärmdump från Newshawk Phuket

En av motorcykelförarna, vars namn inte heller släpptes av polisen, berättade för en reporter på platsen "Jag gick genom trafikljuset efter att ljuset ändrats från rött till grönt. Den vita sedanen körde genom rött ljus innan den kraschade in i tre motorcyklar.”

Polisen i Phuket kontrollerar CCTV-bilder i närheten för att se om sedanen verkligen hade kört genom rött ljus för ytterligare potentiella rättsliga åtgärder. Sedanföraren avböjde att prata med pressen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.