Ambulans och minivan kolliderar vid Wichit Intersection i Phuket

FOTO: Newshawk Phuket

Wichit, Phuket –

  En ambulans som fraktade en skadad person kolliderade med en minibuss som transporterade två utländska passagerare i en korsning i Wichit-distriktet, Mueang Phuket, i natt (25 maj)th).

Räddningspersonal underrättades om olyckan i korsningen av Chao Fah Tawan Tok Road och Mueang Chao Fah Road klockan 7:45 onsdagen den 25 maj 2022.

De anlände till platsen för att hitta en ambulans från Chalong Hospital hade kraschat med en minibuss mitt i korsningen.

FOTO: Newshawk Phuket

En skadad person, som inte identifierades av räddningsarbetare, från en annan trafikolycka i Chalong inne i ambulansen överfördes till en annan ambulans innan han fördes till Vachira Phuket Hospital i Phuket Town.

Minibussföraren, vars namn undanhölls av polisen, berättade för lokala reportrar på platsen att han gick igenom grönt ljus. Han insåg inte att det var en ambulans som passerade trafikljuset, även med varningsljus och starka sirener.

Två utländska passagerare i minivanen hade inte ådragit sig några skador men skakades känslomässigt av vraket. De flyttades till en annan minibuss på väg till sin destination.

Polisen i Phuket har ännu inte meddelat om några anklagelser kommer att väckas mot minivansföraren.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.