Uppdatering: 76-årig tysk turist som tillbringade en vecka försvunnen i en nationalpark, flyger tillbaka med sin familj från Phuket till Tyskland

Phuket -

En 76-årig tysk turist som tillbringade över en vecka försvunnen i Sirinat nationalpark, som låg cirka 15 kilometer från hennes hotell i Mai Khao-distriktet, flyger tillbaka från Phuket till GermaNY.

Vår tidigare historia:

På Maj 23rd, Ms. Barbara Lange, 76, släpptes från sjukhuset.

Vår uppdaterade historia:

Idag (25 majth) ett team från Phuket Tourist Assistance Centre (TAC) hjälpte Lange och hennes familj på Phukets internationella flygplats när de flyger tillbaka till Tyskland.

Lange och hennes familj tackade alla inblandade som har hjälpt dem tills de är hemma igen.

Ms Lange är vid god hälsa och vid gott humör och glad över att återvända tillbaka till Tyskland.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.