UPPDATERING: 76-årig tysk turist som tillbringade över en vecka försvunnen i Sirinat nationalpark släpptes från sjukhus i Phuket

Phuket -

  En 76-årig tysk turist med minnesproblem som tillbringade över en vecka försvunnen i Sirinat National Park, som ligger cirka 15 kilometer från hennes hotell i Mai Khao-distriktet, släpptes från ett sjukhus i Phuket igår (maj) 23:e).

Först vår tidigare historia:

Förra veckan besökte Phukets guvernör en 76-årig tysk turist på ett sjukhus i Phuket efter att ha hittats efter att ha varit försvunnen i en vecka.

Nu till vår uppdaterade berättelse:

Igår (23 majrd), hjälpte ett team från Phuket Tourist Assistance Centre (TAC) Barbara Lange, 76, och hennes familj på Bangkok Hospital i Phuket efter att hon släppts från sjukhuset.

Lange har behandlats på sjukhuset i en vecka för utmattning och svaghet sedan den 16 majth förra veckan efter att hon hittades. Ms Lange och hennes familj var tillbaka på ett hotell i Maikhao-distriktet där hennes familj sa att hon mådde bra...men inte skulle tillåtas gå ut på några oeskorterade promenader.

Lange och hennes familj tackade alla inblandade i hennes räddning och sjukhusvård.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.