Strömavbrott kommer att påverka Phukets immigrationstjänster vid Phuket Town Office den kommande fredagen

Phuket -

  Phuket Immigration meddelade ett planerat strömavbrott som kommer att påverka alla tjänster fredagen den 27 maj 2022 på Phuket Town Office.

Phuket Immigration gjorde ett tillkännagivande i kväll (27 maj) om strömavbrottet vid Phuket Immigration (Phuket Town Office) som ligger på Phuket Road i Talad Yai-distriktet, Mueang Phuket District.
"Fredagen den 27 maj 2022 avstår Phukets provinselektricitetsmyndighet från att leverera el för underhåll från 9:00 till 4:30, vilket påverkar alla tjänster."
"Vi ber om ursäkt för besväret och tackar för ditt vänliga samarbete", tillade Phuket Immigration.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.