43-årig man skadad av en skottskada efter våldsamt bråk mellan flera personer i Koh Kaew, Phuket

Koh Kaew, Mueang Phuket –

  En 43-årig man har ådragit sig skador från en skottskada efter att ha slagit med en grupp andra män i ett hus i Koh Kaew-distriktet i Mueang Phuket-distriktet strax före midnatt i natt (23 maj).rd).

Phuket City Police rapporterar att de underrättades om händelsen klockan 11:57 i natt, den 23 maj, i ett bostadsområde i Koh Kaew.

Polisen anlände till huset för att hitta Nariya Disthong, 32. Hon berättade för polisen: "Det var cirka 3-5 män som kom till mitt hus. De bad om att få träffa en man som heter 'Bus' men jag känner inte den här mannen. Vid den tiden var min man inte hemma innan vi började ett intensivt verbalt argument.”

"Min man, Mr Suthon Meesribua, kom senare till huset och vi började bråka igen innan några i gruppen öppnade eld, med ungefär 7-10 skott."

Polisen rapporterar att en person ådragit sig skador som är Mr. Manoon Songlert, 43. Han hittades utanför bostadsområdet i närheten. Han är en av de misstänkta. Han har ådragit sig skador av en skottskada där en kula tränger igenom hans ena fot. Han sitter nu häktad medan polisen jagar de andra misstänkta.

Polisen fortsätter sin utredning för att ta reda på mer om händelsen och vad som orsakade den.

En bil i närheten skadades också av en kula. En kasserad pistol och en kulpatron hittades på platsen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.