Phuket håller "Kata Karon Food Festival"

Phuket -

  "Kata Karon Food Festival" kommer att hållas i Phuket från den 27 majth till maj 29th 2022

Matfestivalen kommer att hållas i Nong Han Public Park eller Karon Park i Karon-distriktet i Mueang Phuket District.

Det tre dagar långa evenemanget av Phuket Tourism and Sport Office och Karon Municipality kommer att hållas från den 27 majth till maj 29th, 2022 från 4:00 till 11:00

Det kommer att finnas ljus och ljud, traditionell och lokal musik och kulturföreställningar på scener, aktiviteter och minikonserter från thailändska sångare under de tre dagarna; 27 maj – Thai Tanawut, 28 maj – Job Banjob, 29 maj – Gai Galamang.

Mer än 80 matstånd, särskilt färska och rengjorda skaldjur, kommer att presenteras vid evenemanget. Inträde är gratis.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Det gick inte att hitta abonnenten, den har förmodligen redan tagits bort. Inga ytterligare åtgärder krävs.

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.