Tre båtbesättningsmedlemmar räddades säkert efter att en yacht kantrade i Krabi i morse

Krabi –

Tre båtbesättningsmedlemmar på en uppblåsbar räddningsbåt räddades säkert från en kapsejsad yacht mitt ute i havet mellan Koh Lanta Yai och Koh Ha i Krabi-provinsen i morse, den 22 maj.

Tjänstemän från Marine Enforcement Command Center Region 3 (Thai-MECC) beordrade en omedelbar räddning till lokala myndigheter under dess kommando efter att ha larmats om den sjunkna yachten runt 6:00.

Tre besättningsmedlemmar ska ha flytt från båten och flöt på en liten räddningsbåt i det stormiga havet, som ligger cirka 10 nautiska mil från Mu Koh Lanta nationalpark.

Operationscentret för 3:e sjöfartsområdet lanserade en helikopter för att gå med i sökandet med lokala fiske- och patrullbåtar. Sjö- och flygsökningen pågick i fyra timmar tills de tre överlevande upptäcktes och räddades säkert ombord runt klockan 10:00.

De överlevande kunde inte identifieras.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.