Phuket introducerade öns största fritids- och nöjesdestination "Andamanda Phuket" i går

Phuket -

"Andamanda Phuket" Waterpark officiell invigde lördagen den 21 maj, som öns största fritids- och nöjesdestination.

Beläget i Kathu-distriktet, är denna senaste turistattraktion redo att välkomna turister, både thailändare och utlänningar, för att utforska det roliga och den unika dolda skatten i Andamansjön och thailändsk mytologi under konceptet "Thai Legend Meets Fantasy".

Nöjesparken lyfter fram 10,000 300 kvadratmeter av det konstgjorda havet som kan producera tre meter långa vågor, perfekt för helårssurfing. Den kommer med en konstgjord sandstrand som är över 23 meter lång, med en XNUMX meter hög Khao Tapu-modell.

Thailands nyaste och längsta vattenrutschbana ligger också vid Andamanda Phuket, med 12 uppsättningar spännande rutschbanor och 5,300 200 kvadratmeter med barnområden. Över XNUMX livräddare utbildades under kursen Ellis & Associates International Lifeguard Training Program (ILTPTM) – USA:s vattensäkerhets- och räddningsackrediteringsinstitut i världsklass.

Proudputh "Prou" Liptapanlop, verkställande direktör för Proud Group, sa vid öppningsceremonin att Andamanda Phuket kommer att bli en ny attraktion som inte bara är en vattenpark utan också kommer att vara det största centret för "Integrated Entertainment and Resort Destinations" i Thailand.

"[Andamanda Phuket] syftar till att vara ett turistmål i världsklass som Phuket-invånare och thailändare är stolta över att välkomna både thailändska och utländska turister från hela världen. Det kommer också att bidra till att återföra förtroendet för Thailands turistekonomi som en vattenpark i världsklass i en av världens mest populära turistdestinationer”, sa verkställande direktören.

Den mjuka invigningen börjar idag den 22 maj. Förbokningar online kommer att få kampanjbiljetter på 850 baht (normalt 1,500 550 baht) för vuxna och 1,000 baht (normalt 90 XNUMX baht) för barn och seniorer. Fri entré för barn under XNUMX centimeter.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

 

National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.