Phuket "Aqua Lumina"-evenemanget hålls i Rawai för att öka turismen - FOTO TUR

Phuket -

  Evenemanget "Aqua Lumina", det "underbara fluorescerande ljuset under Andamansjön" (arrangörens slagord) hålls i Rawai, Phuket fram till slutet av denna månad.

 Först, odin tidigare historia:

En presskonferens hölls tidigare denna månad i Central World i Bangkok och leddes av ministern för turism och sport Phiphat Ratchakitprakar, Phukets guvernör Narong Woonciew och andra relevanta tjänstemän.

Uppdaterad berättelse:

Evenemanget inleddes officiellt fredag ​​(20 majth) vid Nai Harn Beach i Rawai och leddes av Phukets viceguvernör Pichet Panaphong och biträdande minister för Digital Economy Promotion Agency (DEPA) Mr. Nithee Seepare.

Viceguvernör Pichet sa: "Under de senaste två åren har Covid -19-pandemin allvarligt skadat Phukets ekonomi. Det här är en bra tid att stärka Phukets turism och ekonomi efter att Covid – 19 har lindrats. Vi ser leende ansikten från lokala företagare, lokala invånare och turister. Evenemanget pågår till den 31 maj 2022.”

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.