Patongs underhållningsföretag kommer att generera minst 10 miljoner baht per natt efter att ha öppnat lagligt, säger presidenten för Patongs affärsoperatörer

Patong –

  Efter att Patongs underhållningsföretag är lagligt öppna kommer de att generera minst 10 miljoner baht per natt, sa ordföranden för Patong Entertainment Business Association (PEBA).

Först, en referenshistoria som ska fångas upp om den framtida juridiska öppningen:

Center for Covid-19 Situation Administration (CCSA) fredagen den 20 maj har tillkännagett färgomläggning i många provinser och återöppning av nöjesställen i provinser/områden i de gröna zonerna och de blå turistpilotzonerna, inklusive Bangkok, Phuket, och Chonburi, från 1 juni och framåt.

Weerawit Krueasombat, ordförande för Patong Entertainment Business Association, sa till The Phuket Express, "För närvarande har vissa nöjesställen modifierats till restauranger där de får öppna. Vissa av dem kan dock inte ändras och är fortfarande stängda. Dessutom är de nuvarande reglerna och stängningstiderna svåra för många företagare och turister.”

De flesta utländska turister som besöker Phuket vill ägna sin tid åt att koppla av och njuta av nattlivet, oavsett vad vissa påstår. Nattlivet är en stor del av många turisters semester, och de vill inte åka hem vid midnatt. Efter 1 junist, kommer detta att locka fler utländska turister till Phuket.” Weerawit uppgav.

"Patongs underhållningsföretag kommer att öppna helt den 1 juni vilket är cirka 200 arenor. Fler utländska turister kommer att komma till Phuket vilket kommer att generera upp till 10 miljoner baht per natt för ekonomin totalt sett.” Weerawit lade till.

"Men vi kommer fortfarande strikt följa Covid-19-mätningar som ATK-testning eller vaccinationskontroll", avslutade Weerawit.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.