Brand på herrgård i Patong larmar invånare, orsaken är fortfarande under utredning

Patong –

  En liten brand i en herrgård i Patong larmade invånarna i går morse (21 majst).

Brandmän från Disaster Prevention and Mitigation Division i Patongs kommun underrättades om branden klockan 9:25 i en herrgård på Ratchapatha Nusorn Road i Patong, Kathu-distriktet.

De anlände till den fem våningar höga herrgården med en brandbil för att hitta rök som kom ut från första våningen.

Branden startade från ett förråd på första våningen i herrgården. Branden hade redan släckts med en brandsläckare av herrgårdsvaktmästaren, som avböjde att uppge sitt namn.

Orsaken till branden är okänd och utreds fortfarande, säger polisen i Patong.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.