Hus skadat, två personer skadade, efter att pickup-förare kraschade in i en motorcykelförare i Thalang, Phuket

FOTO: Medlem av amatörradioföreningen Thalang Sampan

Thalang –

  Ett hus skadades medan två personer fick skador efter att en lastbilsförare körde in i en motorcykelförare framför en skola i Thalang.

Räddningspersonal underrättades om olyckan klockan 4:19 i går eftermiddag (19 maj)th) framför Mueang Thalang School på Thep Kasattri Road i Thep Kasattri sub-distrikt.

De första insatserna kom till platsen för att konstatera att en vältad pickup hade kraschat in i ett litet hus. En skadad motorcykel hittades i närheten.

FOTO: Medlem av amatörradioföreningen Thalang Sampan

Den manlige lastbilschauffören, som inte identifierades av räddningspersonal, hade ådragit sig flera skador och fördes till ett lokalt sjukhus. Den kvinnliga motorcykelföraren, inte heller identifierad, hade ådragit sig lindriga skador, men vägrade gå till sjukhus eller medicinsk hjälp och sa att hon kunde behandla sig själv.

Orsaken till olyckan klargjordes inte omedelbart utan direkta vittnen och båda inblandade parter skyllde på varandra, uppgav Thalang-polisen.

Thalangpolisen fortsätter sin utredning för att hitta den exakta orsaken till olyckan för ytterligare potentiella rättsliga åtgärder.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.