Grattis!!! Kvinna från Phuket vinner silvermedalj i Kata i de 31:a SEA Games

Thailand -

En 24-årig kvinna från Phuket vann en silvermedalj i individuell kata (serie av rörelser i karate) på 31.st SEA Games (South East Asia) Games i Vietnam som för närvarande hålls i Hanoi.

Monthicha 'Nam Phueng' Sakunrattanathara, 24, från Phuket, har vunnit en silvermedalj i den individuella kvinnliga Kata-tävlingen (serier av rörelser i karate).

Nam Phueng har varit intresserad av karate sedan hon var ung. Hennes första kata-tävling var när hon bara var sex år gammal. Tidigare har hon vunnit två bronsmedaljer i Thailandstävlingen.

Samtidigt har en ung man från Phuket vunnit en guldmedalj i Taekwondo och en kvinna från Phuket och hennes lag från Thailand har vunnit en bronsmedalj i den kvinnliga sabelfäktningstävlingen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.