Oidentifierad utländsk förare slipper skador efter att ha kraschat SUV in i ett träd i Thalang, Phuket

FOTO: Magic Eyes Phuket

Thalang, Phuket –

  En oidentifierad utländsk förare har klarat sig undan skador efter att hans SUV kraschade in i ett träd och senare fattade eld i Thalang-distriktet.

Räddningsarbetare underrättades om olyckan klockan 8:45 i morse (19 majth) på Thep Kasattri Road nära Sai Kaew Beach i Mai Khao sub-distrikt.

Räddningsteamen anlände till platsen för att hitta en bränd svart SUV störtad i ett träd. Räddningspersonal släckte branden snabbt.

FOTO: Magic Eyes Phuket

Den oidentifierade manliga utländska föraren ska ha rymt från SUV:n innan den fattade eld. Han var inte skadad.

I nuläget kommer Thalang-polisen inte att väcka några anklagelser, enligt polisrapporten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.