Smutsigt vatten som enligt uppgift hittats rinna ut i havet vid Kamala Beach går viralt på sociala medier

FOTO: Skärmdump från MONSOON GARBAGE

Kamala, Phuket-

  Vidrigt, svart vatten med en rutten lukt hittades rinna ut i havet vid Kamala Beach i Kathu-distriktet enligt en populär Facebook-sida.

FOTO: Skärmdump från MONSOON GARBAGE

Händelsen rapporterades av Monsoon garbage Thailand Facebook-sida måndagen denna vecka (16 majth).

FOTO: Skärmdump från MONSOON GARBAGE

Enligt Monsoon Garbage Facebook-sida rapporterade de att det svarta och ruttna vattnet påstås ha släppts ut från närliggande företag utan någon behandling. Detta verifierades dock inte oberoende av The Phuket Express.

Vid tidpunkten för pressen hade det inte kommit något officiellt svar från områdets företagare eller företrädare för myndigheter. Bilderna och videon hade delats flitigt och diskuterats på sociala medier, noterar The Phuket Express, med betydande spekulationer.

FOTO: Skärmdump från MONSOON GARBAGE

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.