Phukets guvernör besöker 76-årig tysk turist på sjukhus, som tillbringade över en vecka försvunnen i en Phuket-djungel

Phuket -

  Idag, den 17 maj 2022, besökte Phukets guvernör en 76-årig tysk turist med minnesproblem som tillbringade över en vecka försvunnen i Sirinat nationalpark och nu återhämtar sig på ett sjukhus.

Först vår tidigare historia:

En försvunnen 76-årig tysk turist som har problem med minnesförlust hittades vid liv men svag i en grund sötvattenskanal nära Sirinat National Park i Thalang-distriktet i går (16 maj) som ligger cirka 15 kilometer från hennes hotell i Mai Khao underdistrikt.

Uppdaterad berättelse:

I eftermiddags (17 maj) klockan 1:30 besökte Phukets guvernör Narong Woonciew och andra relevanta tjänstemän Barbara Lange, 76, och hennes familj på Bangkok Hospital i Phuket. Lange och hennes familj fick blommor och en presentkorg som uppmuntran.

Läkarna sa att Lange nu är säker, pigg och återhämtar sig väl. Lange och hennes familj tackade alla tjänstemän, mediaenheter och volontärer som hade hjälpt till med hennes räddning och gett bra hjälp från början av hennes prövningar fram till nu. Ms Lange var enligt uppgift medveten under besöket och medveten om situationen, vilket visade tacksamhet för hennes räddning.

Familjen till Ms. Lange uppgav att de var mycket tacksamma för allas lyckönskningar och hjälp men bad också om integritet med den pågående situationen. De uppgav att Lange förblev vid god hälsa och vid gott humör, trots att hon varit försvunnen i en djungel i åtta dagar. På grund av sina medicinska tillstånd kunde Lange enligt uppgift inte komma ihåg detaljerna om hennes försvinnande men var tacksam för hennes räddning och hennes goda fysiska hälsa som hjälpte henne att överleva de svåra förhållandena.

Lange kommer att släppas från sjukhuset inom en snar framtid, då familjen och Lange planerar att återvända hem till Tyskland vid ett oanmält datum.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.