Viralt klipp i sociala medier där 11-årig flicka attackeras av äldre klasskamrater i Phuket leder till att mamma lämnar in polisanmälan och ber om rättvisa

Wichit –

En mamma i Phuket-området har lämnat in en polisanmälan till polisen efter att hennes 11-åriga dotter attackerades i sitt hem i Wichit-distriktet, Mueang Phuket-distriktet, av tre 15-åriga flickor från samma skola.

Ett videoklipp av en ung flicka som attackerades av tre äldre flickor förra månaden som lades upp på en personlig Facebook-sida gick nyligen viralt på thailändska sociala medier.

Sansanee Klahan, 37, mamman till den 11-åriga flickan (namnet på flickan undanhölls på grund av att hon var minderårig) lämnade in en anmälan till Wichit-polisen efter att ha sett videon delas brett på sociala medier.

Sansanee sa till Wichit-polisen, "Den 24 aprilth, min dotter var ensam hemma hos oss. Fyra flickor, skolkamrater, kom till huset och påstod att de ville umgås med min dotter. Men när min dotter släppte in dem, attackerade tre flickor min dotter medan den fjärde flickan spelade in en video.”

"I videoklippet blev min dotter flera gånger slagen och sparkad medan hon låg på marken och bad dem att sluta. De fyra flickorna hotade min dotter och sa att om hon berättade för sina föräldrar skulle de döda henne.” Sansanee förklarade.

"Jag visste inte om den här incidenten förrän videon blev viral på sociala medier den här veckan. De fyra flickorna är 15-åringar på samma skola. Min dotter säger att hon inte gjorde något fel mot dem och att hon blev mobbad utan anledning.” avslutade Sansanee.

Phuket Express har sett den virala videon som verkar bekräfta Sansanees uttalanden. På grund av det våldsamma innehållet i videon och det faktum att minderåriga är inblandade, kommer videon dock inte att publiceras i den här artikeln.

Händelsen har lett till en omfattande diskussion på thailändska sociala medier om skolmobbning och vilka åtgärder som kan vidtas för att hjälpa till att förhindra det som många säger är ett stort problem.

Idag (16 majth), kallar Wichit-polisen in de fyra flickorna och deras föräldrar för förhör till en lokal polisstation innan de beslutar om officiella rättsliga anklagelser kommer att väckas.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.