UPPDATERING: Nu har sex dagars sökning efter en försvunnen 76-årig tysk turist med minnesproblem utökats i Phuket

Phuket -

  En 76-årig tysk turist med medicinska problem som involverar minnesförlust har nu varit försvunnen på Phuket i över fem dagar, sedan den 9 maj. Sökandet har utökats till Sirinat nationalpark.

Vår första historia:

En 76-årig tysk turist har försvunnit från ett hotell i Thalang-distriktet och relevanta turistbyråer söker efter henne och ber allmänheten om hjälp. 

UPPDATERAD BERÄTTELSE:

Ett team av tjänstemän i Thalang under ledning av Thalang District Chief Bancha Tanooin, Thalang Police och andra har fortsatt sitt sökande på onsdagen (11 maj)th) i Maikhao-distriktet.

UPPDATERING: Sökandet fortsätter efter 76-årig försvunnen tysk turist i Thalang, Phuket, som tros ha Alzheimers sjukdom

 En försvunnen 76-årig tysk turist sågs senast på CCTV-filmer när hon gick på en lokal väg i Maikhao, Thalang.

UPPDATERING: Försvunnen 76-årig tysk turist som senast sågs på CCTV gå på lokal väg i Mai Khao, Thalang

Igår (13 majth) Ett team av tjänstemän ledda av Thalang-distriktets chef Bancha Tanooin, Sakoo-polischefen överste Kanchawit Poeprasit och chefen för Sirinat National Park, Panjapong Boonjan, gick med i sökandet efter Ms. Lange, den försvunna turisten.

Sökandet startade från basen av kullen i området kring Sirinat National Park och upp på kullen samt stränder och områden runt närliggande hotell där hon senast sågs på CCTV-filmer när hon gick på en lokal väg i Mai Khao .

Sökandet på fem dagar sedan hon försvann i måndags (9 maj) misslyckades hittills. Men sökningen kommer att fortsätta idag i avlägsna regioner i nationalparken och involvera kamning av fler CCTV-bilder.

Alla som ser henne eller har information vänligen kontakta 062-8808112 för Tourists Assistance Center eller 084-079-6279 Mr. Wichai. Hon är avbildad på bilden nedan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.