Mu-Ko Similan National Park i Phang Nga stängs tillfälligt för turism

Andamans hjärta i Similan nationalpark

Phang Nga –

Mu-Ko Similan National Park i Kuraburi-distriktet i Phang Nga kommer tillfälligt att stängas för turism.

Mu-Ko Similan National Park har meddelat sin årliga stängning från den 16 majth till oktober 14th som en del av början av monsunsäsongen och för miljörestaurering.

Under tiden Mu-Ko Surin National Park i Kuraburi-distriktet, Phang Nga ska tillfälligt stängas för turism. 

Mu-Ko Surin nationalpark i Phang Nga stängs tillfälligt för turism

Flera öar i området Mu-Ko Lanta nationalpark i Krabi ska stängas tillfälligt för turism under varierande tidsperioder för att miljön ska kunna återhämta sig.

Öar i områden av Mu-Ko Lanta nationalpark i Krabi kommer att stängas tillfälligt för turism för att återställa miljön

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.