Två personer skadades i Phuket efter att pickupföraren kraschade in i en motorcykel med två förare och flyr från olycksplatsen

FOTO: Taan 5901 (Thep 01)

Phuket -

  Två personer har ådragit sig skador efter att en motorcykel påstås ha körts in av en påkörd lastbilsförare på Phuket Bypass Road i Mueang Phuket District i går.

Räddningspersonal underrättades om olyckan i går kväll (12 maj) klockan 10:20 på Chaloem Phrakiat Rama 9 Road (Bypass Road) i Koh Kaew sub-distrikt.

Räddningsteam anlände till platsen och hittade två personer, en man och en kvinna, liggande på vägkanten nära den skadade motorcykeln med olika icke-livshotande skador. De två motorcykelförarna identifierades inte för The Phuket Express av polis eller räddningspersonal.

FOTO: Taan 5901 (Thep 01)

De två skadade motorcykelförarna berättade för räddningstjänsten att deras motorcykel blev påkörd av en manlig lastbilschaufför som vägrade stanna och omedelbart flydde från olycksplatsen efter att ha sett de två personerna skadas. Båda offren fördes till ett lokalt sjukhus.

Polisen i Phuket letar efter den påstådda påkörningsföraren för ytterligare rättsliga åtgärder.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.