Mu-Ko Surin nationalpark i Phang Nga stängs tillfälligt för turism

Phang Nga –

Mu-Ko Surin nationalpark i Phang Nga, norr om Phuket, ska tillfälligt stängas för turism.

Mu-Ko Surin nationalpark har meddelat sin årliga stängning från den 16 majth till oktober 14th varje år som en del av början av monsunsäsongen och för miljörestaurering.

De kommer att öppnas för turism igen från och med den 15 oktoberth till maj 15th varje år. De har många aktiviteter och platser att besöka i nationalparkens område som snorkling, dykning, naturstigar, fågelskådning, besök Morgan Village, Ao Chong Khad och Mai Ngam Beach.

Samtidigt ska flera öar i området Mu-Ko Lanta National Park i Krabi, bredvid Phang Nga, stängas för turism tillfälligt under varierande tidsperioder för att miljön ska kunna återhämta sig.

Öar i områden av Mu-Ko Lanta nationalpark i Krabi kommer att stängas tillfälligt för turism för att återställa miljön

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.