UPPDATERING: Sökandet fortsätter efter 76-årig försvunnen tysk turist i Thalang, Phuket, som tros ha Alzheimers sjukdom

Thalang –

  En sökning fortsätter efter en 76-årig tysk turist i Phuket, som tros ha Alzheimers som påverkar minnesförlust, som har försvunnit sedan den 9 maj 2022.

Först, VÅR FÖREGÅENDE HISTORIA:

En 76-årig tysk turist har försvunnit från ett hotell i Thalang-distriktet och relevanta turistbyråer söker efter henne och ber allmänheten om hjälp.

76-årig tysk turist saknas från hotell i Thalang, relevanta myndigheter ber om hjälp

UPPDATERAD BERÄTTELSE:

Ett team av tjänstemän i Thalang ledda av Thalang-distriktets chef Bancha Tanooin, Thalang Police och andra har fortsatt sitt sökande igår (11 maj)th) i Maikhao-distriktet.

Thalang distriktschef Bancha berättade för The Phuket Express, "Turisten identifierades som Barbara Elisabeth Monika Glag Lange, 76, tysk medborgare."

"Vi tror att Barbara inte kunde komma ihåg sin väg tillbaka till sitt hotell efter att ha tagit en promenad eftersom hon har Alzheimers sjukdom, vilket kan påverka ens minne och minne bland andra hälsokomplikationer." sa chef Bancha.

"Vi blev meddelade av hennes släktingar att Barbara var försvunnen från sitt hotell. Den sista personen som tror att de pratade med henne innan hon försvann berättade att Barbara sa att hon skulle ta en promenad till ett hus på ett berg. avslutade chef Bancha.

Det var inte omedelbart klart vem denna person var eller hur eller varför Barbara, med Alzheimers, hade tagit en promenad ensam på en främmande plats. Dessutom var detta inte den första incidenten eftersom Barbara också enligt uppgift hade försvunnit bara några dagar innan det nyligen försvann men hade snabbt hittats vid den tiden.

Sökandet efter Barbara fortsätter idag och är centrerat i Mai Khao-området.

Alla som ser henne eller har information vänligen kontakta 062-8808112 för Tourists Assistance Center eller 084-079-6279 Mr. Wichai. Hon är avbildad nedan i ett odaterat foto.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.