Stormen slår ner flera stora träd, skadar tre hus på Patong-fototuren

Patong –

  Starka vindar och kraftiga regn fick ner flera stora träd och skadade tre hus i Patong, Phuket idag (12 maj)th).

På Soi Na Nai i Patong hade flera massiva träd brutits ner av kraftiga vindar i morse innan de landade och skadade tre hus. Inga personskador rapporterades dock.

Ett team av personal från kontoret för katastrofförebyggande och begränsning i Patongs kommun gick till platsen för att klippa och ta bort träd från området. Vi kommer att lämna dig med bilder av incidenten, den exakta uppskattningen av ekonomisk skada gavs inte av relevanta myndigheter.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.