Öar i områden av Mu-Ko Lanta nationalpark i Krabi kommer att stängas tillfälligt för turism för att återställa miljön

Krabi –

Flera öar i området Mu-Ko Lanta nationalpark kommer att stängas tillfälligt för turism under varierande tidsperioder för att miljön ska kunna återhämta sig.

Mu Ko Lanta National Park har meddelat stängningen i ett juridiskt meddelande nedan. De hävdar att den årliga stängningen är för att möjliggöra en effektiv turismförvaltning efter klimatet under denna säsong samt att det är dags för naturen och miljön att återställa sig själva.

Öar i området för Mo-Ko Lanta nationalpark som kommer att vara stängda för turism är Rok Nai Island, Rok Nok Island, Hngai Island, Hah (Five) Island, Hin Daeng Hin Muang och Khao Mai Kaew Cave. Dessa platser kommer att vara stängda från 16 majth till oktober 14th2022

Slutligen kommer Mu Ko Lanta National Park Office (Tanod Cape) att vara stängt från 1 junist till juni 30th2022

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.