Patong Lifeguards patrullerar nu på Patong Beach 24 timmar om dygnet

FOTO: Patong Lifeguard

Patong –

Patongs livräddare patrullerar nu på Patong Beach 24 timmar om dygnet.

Mr. Somprasong Sangchart, en representant för Patongs livräddare, sa till TPN media: "Det finns många thailändska och utländska turister på Patong Beach sedan efter 1 majst landet lade ner det impopulära Test and Go-programmet och välkomnade många utländska turister tillbaka. Vattensporter är mycket populära, särskilt vattenskoter och parasailing.”

"Vi tar hand om turister längs hela längden av cirka 2.8 kilometer från Patong Beach. Det finns totalt 31 livräddare på 11 områden på Patong Beach. De patrullerar på stranden 24 timmar om dygnet.”

"Under den här regnperioden håller vi noga fokus på väderprognosen för att se vattnets nuvarande situation, innan vi beslutar oss för att placera röda flaggor för flaggorna "SIMMAR INTE HÄR" eller "SIMMAR HÄR". Somprasong avslutade.

Den förnyade närvaron av livräddare på Patong Beach kommer när Phuket-tjänstemän sätter turisternas säkerhet som högsta prioritet.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Det gick inte att hitta abonnenten, den har förmodligen redan tagits bort. Inga ytterligare åtgärder krävs.

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.