76-årig tysk turist saknas från hotell i Thalang, relevanta myndigheter ber om hjälp

Thalang –

En 76-årig tysk turist har försvunnit från ett hotell i Thalang-distriktet och relevanta turistbyråer söker efter henne och ber allmänheten om hjälp.

Phuket Tourists Assistance Center (TAC Phuket) rapporterade i morse (11 majth) att en tysk turist saknas, med det enda släppta namnet som Ms. Barbara, 76. Hon har försvunnit från ett hotell i Mai Khao-distriktet sedan 9 majth, 2022. Hon sågs senast iklädd en blå jacka med en vit skjorta instoppad inuti och svarta byxor.

Ett foto på henne, släppt med tillstånd från TAC, finns nedan.

Barbara hade rapporterats försvunnen i en separat tidigare incident denna månad och hittades vid Nai Yang-stranden (nära Pling Island) i Sakoo-distriktet, Thalang-distriktet.

Alla som ser henne eller har information vänligen kontakta 062-8808112 Tourists Assistance Center eller 084-079-6279 Mr. Wichai.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.